THL: Imatralla ei uusia koronatartuntoja sunnuntaina

Etelä-Karjalassa on ylitetty tällä viikolla viiden tartunnan raja neljässä kunnassa.

Katja Luoma

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Imatralla ei ole vahvistettu sunnuntaina uusia koronavirustartuntoja, ilmenee THL:n sunnuntain koronakartasta.

Muualla Etelä-Karjalassa uusia koronatartuntoja on tullut muutamia. Savitaipaleella saavutettiin sunnuntaina viiden koronatartunnan raja. Savitaipale näkyy sunnuntaina koronakartassa ensimmäistä kertaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos nostaa kunnan koronakartalle vasta sen jälkeen, kun viiden tartunnan raja on ylittynyt.

Lappeenrannassa vahvistettiin sunnuntaina kaksi uutta tartuntaa. Kaupungissa on vahvistettu keväästä lähtien kaikkiaan 76 koronavirustartuntaa.

Muualla Etelä-Karjalassa ei näy sunnuntaille uusia tapauksia koronakartassa. Taipalsaarella, Parikkalassa sekä Luumäellä on yhä viisi tartuntaa. Ruokolahtea, Lemiä ja Rautjärveä ei näy THL:n koronakartassa.

Etelä-Karjalassa peräti neljä kuntaa on noussut tällä viikolla THL:n koronakartalle. Taipalsaarella ja Parikkalassa meni viiden koronatartunnan raja rikki lauantaina. Luumäki nousi koronakartalle viidellä koronatartunnallaan perjantaina.

Etelä-Karjalassa on vahvistettu THL:n mukaan viimeisen kahden viikon aikana 23 uutta koronavirustartuntaa. Keväästä lähtien maakunnassa on vahvistettu yli 120 koronavirustartuntaa.

Koko maassa on vahvistettiin sunnuntaina 423 uutta tartuntaa. Määrä on yli 40 tartuntaa vähemmän kuin eilen.