Poliisilla vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – Kahdeksan pahoinpitelyä, Imatralla poliisia karkuun ajanut hurjastelija antoi väärät henkilötiedot

Tuija Pauhu

Poliisilla vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa – Kahdeksan pahoinpitelyä, Imatralla poliisia karkuun ajanut hurjastelija antoi väärät henkilötiedot

Poliisilla oli vilkas viikonloppu Etelä-Karjalassa. Joutsenossa sattuneiden törkeiden ryöstöjen lisäksi poliisi sai kahdeksan ilmoitusta pahoinpitelyistä, joita tapahtui ympäri maakuntaa, muun muassa Lappeenrannan keskustassa, eri puolilla Imatraa ja Ruokolahdella.

Rikosylikonstaapeli Antti Kaipia Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että pahoinpitelyjä tapahtui niin yksityisissä asunnoissa kuin julkisilla paikoilla, mutta mitään suuria joukkotappeluita ei joukossa ollut.

Viikonloppuna poliisi sai kiinni myös rattijuoppoja.

– Vuodenaikaan nähden tuntuu, että poliisilla oli harvinaisen vilkas viikonloppu, Kaipia sanoo.

Poliisia karkuun roimaa ylinopeutta, ajelua ilman ajokorttia

Henkilöauton kuljettaja yritti ajaa poliisia karkuun Imatralla. Hän ajoi pakomatkalla ylimmillään 123 kilometrin tuntinopeudella 60 kilometrin nopeusrajoitusalueella.

Kun poliisi sai hänet kiinni, hän antoi kysyttäessä toisen henkilön henkilötiedot.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisena.

Poliisi tavoitti Imatralla myös henkilöauton kuljettajan, jolla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Poliisi tutkii asiaa kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Poliisin valvonnassa viikonlopun aikana Etelä-Karjalassa jäi lisäksi kiinni myös yksi kuljettaja Lappeenrannasta ja yksi kuljettaja Imatralta, joiden epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Luetuimmat