Ukonniemeen ja Rauhaan pystytetään nyt uusia ulkoilureittiopasteita, Imatra laajentaa opastusta myös Ukoskan ulkopuolelle

imatran kaupunki

Havainnekuva opastekyltistä.

Ukonniemen ja Rauhan alueet saavat lähiviikkoina uudet ulkoilureittiopasteet, tiedottaa Imatran kaupunki.

Imatran ja Lappeenrannan kaupungit uusivat opasteet yhteistyössä.

Ulkoilureittien varsille tulee karttatauluja sekä suunta-, reitti- ja luontopolkuopasteita. Niiden pystytys on kaupungin mukaan alkanut. Kaikki opasteet ovat paikoillaan lokakuun loppuun mennessä.

Uudet opasteet neuvovat esimerkiksi urheilupaikoille ja laavuille. Myös hiihtoladut ja sallitut kävelyreitit talvella on merkitty kartan toiseen versioon.

Tässä yhteydessä Imatra laajentaa opastusta Ukonniemestä myös Paajalan ja Mikonpuiston latureiteille sekä Vuoksen ja Tainion luontolenkeille.

Ulkoilureittien uudet opasteet maksavat Imatran kaupungin mukaan yhteensä 273 234 euroa. Siitä Imatran rahoitusosuus 58 652 euroa. Lappeenrannan maksuosuus on 50 641 euroa, koska se asentaa vähemmän opasteita.

Loppurahoitus tulee tukena Kaakkois-Suomen ELY-keskukselta sekä EU-rahoituksena.

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat