IPV:n ja Rajun järjestämään lentopallon Mestaruusliigan otteluun on myyty jo yli puolet lipuista: ”Olemme tyytyväisiä, miten tapahtuma on kiinnostanut ihmisiä”, IPV:n Jani Valkeapää toteaa

Marraskuun 23. päivä Imatran urheilutalolla lentopallon Mestaruusliigan ottelussa tähtinimiä vilisevä VaLePa kohtaa Vantaa Ducksin. Samassa tapahtumassa Rajun naiset pelaavat oman 2-sarjan ottelunsa.

Santeri Tynkkynen

IPV, Ruokolahden Raju ja VaLePa järjestävät yhdessä Mestaruusliigan ottelun Imatralla marraskuussa.
IPV, Ruokolahden Raju ja VaLePa järjestävät yhdessä Mestaruusliigan ottelun Imatralla marraskuussa.

Imatran lähiseudulla riittää kiinnostusta lentopalloilua kohtaan. Lauantaina 23. marraskuuta pelattavaan lentopallotapahtumaan on myyty yli puolet lipuista, järjestelyissä mukana oleva IPV:n Jani Valkeapää kertoo.

Tapahtumassa Rajun naiset kohtaavat 2-sarjan ottelussa Karhulan Veikot, ja ilta huipentuu miesten Mestaruusliigan otteluun VaLePan ja Vantaa Ducksin välillä.

Imatran urheilutalolle tapahtumaa mahtuu seuraamaan 1000 katsojaa. Palloiluhalliin on varattu 600 katsomopaikkaa ja 400 tuolipaikkaa, joista katsomopaikat on jo loppuunmyyty.

— Olemme tyytyväisiä, miten tapahtuma on kiinnostanut ihmisiä, Valkeapää toteaa.

Valkeapään mukaan lentopallotapahtuman järjestelyt ovat sujuneet mallikkaasti, vaikka vielä on paljon asioita tekemättä. Imatran urheilutalon lattiaan on saatu tehtyä reiät tolppia varten, ja tapahtuman ajaksi alustaksi tuleva matto on tilattu. Matto asennetaan urheilutalolle tapahtumaa edeltävänä iltana.

— Paljon on vielä työtä jäljellä, mutta valmistelut ovat hyvällä mallilla. Ruokolahden Rajun kanssa yhteistyö on ollut todella jouhevaa ja sujuvaa, Valkeapää kehuu.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut