Syntymäpäivillä uhattiin omatekoisella pistoolilla, vaimo löi miestään keittiöveitsellä Imatralla – Poliisin mukaan poikkeustilan aikana ei vielä ole tapahtunut mitään poikkeavaa

Seuraavat viikonloput näyttävät, muuttuuko meno Etelä-Karjalassa, kun ravintolat on suljettu.

Vesa Vuorela

Syntymäpäivillä uhattiin omatekoisella pistoolilla, vaimo löi miestään keittiöveitsellä Imatralla – Poliisin mukaan poikkeustilan aikana ei vielä ole tapahtunut mitään poikkeavaa

Syntymäpäiväjuhlat muuttuivat uhkaavaksi tilanteeksi Imatralla lauantaiyönä, rikosylikonstaapeli Ilkka Vainikka Kaakkois-Suomen poliisista kertoo.

Asunnon haltija ja hänen tuttavansa uhkasivat kahta syntymäpäivillä vieraana ollut miestä omatekoisella pistoolilla. Uhatut olivat noin 30-vuotiaita miehiä ja uhkaajat noin 40-vuotiaita miehiä.

Välikohtaus tapahtui omakotitalossa.

Uhrit olivat päässeet poistumaan asunnosta tilanteen rauhoittuessa hetkeksi. He ilmoittivat asiasta poliisille.

Paikalle meni useita poliisipartioita. Asunnosta otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä asunnon haltija ja hänen tuttavansa, jotka tuotiin Lappeenrannan poliisiasemalle.

Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena ja selvittää omatekoisen aseen toimintakuntoisuutta. Alkoholilla oli osuutta tapahtuneeseen.

Kaksi kertaa keittiöveitsellä käsivarteen

Vaimo löi aviomiestään keittiöveitsellä Imatran Rajapatsaalla perjantai-iltana.

Avioparille oli tullut riitaa yksityisasunnossa. Noin 40-vuotias vaimo löi samanikäistä miestä kahdesti käsivarteen ja aiheutti ompeleita vaatineet haavat.

Nainen ehti poistua asunnosta ennen poliisin saapumista tapahtumapaikalle. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Alkoholilla oli osuutta tapahtuneeseen.

Vainikan mukaan poikkeustila ei ole vielä näkynyt poikkeuksellisina tehtävinä Etelä-Karjalassa kolmen viikon aikana.

Hän arvioi, että mikäli muutoksia tulee, ne alkavat näkyä tämän viikonlopun aikana, kun kaikki ravintolat sulkivat ovensa eilen.

– Olemme odottavalla kannalla. Tämä ja seuraava viikonloppu näyttävät, muuttuuko ihmisten käytös, Vainikka sanoo.

Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos Lappeenrannassa

Poliisi pysäytti perjantaina illalla imatralaisen noin 50-vuotiaan miehen kuljettaman henkilöauton Lappeenrannassa. Kuljettajalle suoritettu huumetesti osoitti hänen käyttäneen amfetamiinia.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hän oli menettänyt aiemmin ajo-oikeutensa.

Luetuimmat