Hiprakkainen esiliina jää katsojatavoitteesta, teatterinjohtaja Timo Rissanen pitää syynä nykyistä taloustilannetta

Kai Skyttä

Pikku Hiisin seuraava lastennäytelmä on Kaunotar ja hirviö, kertoo teatterinjohtaja Timo Rissanen.

Teatteri Imatran musikaali Hiprakkainen esiliina ei pääse katsojatavoitteeseensa, arvioi teatterinjohtaja Timo Rissanen.

— Tavoite on noin 10 000. En tiedä tämänhetkistä katsojamäärää, mutta siitä jäädään varmasti. Puskaradiossa musikaalia kiitellään, mutta ihmiset liikkuvat todella nihkeästi.

Syynä katoon Rissanen pitää taloustilannetta ja kilpailua vapaa-ajasta. Hän kuitenkin katsoo, että jatkuvaa ei Teatteri Imatrankaan voittokulku voi olla.

— Seitsemän edellistä tuotantoa ovat menneet katsojatavoitteeseen. Ei sellaista teatteria olekaan, että jokainen näytelmä yltää tavoitteeseen.

Rissasen mukaan Hiprakkaisen tilanne osoittaa, että uusi teatteritalo on oikea ratkaisu.

— Ne ihmiset, jotka olivat ajamassa teatteria Kulttuuritaloon näkevät nyt miten riskialtista on, jos ohjelmisto pitäisi rakentaa Karelia-saliin joka vuosi. Se on aivan liian suuri.

Teatteri Imatran kuulumisista ja syksyn ensi-illoista lisää Uutisvuoksen printissä ja digilehdessä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.