Vuoksenniskalle uusi kukkakauppa — Yrittäjä Susanna Oinonen ei olisi muualle halunnutkaan

Kaisa Beltran

Susanna Oinonen avaa KukkaSaimaan marraskuun alkupuolella. Floristin lempipuuhaa on kimppujen sitominen.
Susanna Oinonen avaa KukkaSaimaan marraskuun alkupuolella. Floristin lempipuuhaa on kimppujen sitominen.

Vuoksenniskalle avautuu marraskuun alussa uusi kukkien vähittäiskauppa Kukka-Saimaa. Liike on floristi Susanna Oinosen pitkäaikaisen unelman täyttymys.

Yrittäjä kertoo tarjoavansa alan tyypillisiä palveluja nykyaikaisella otteella. Kukkakaupassa hoituvat erilaiset sidontatyöt, ja valikoimasta löytyy leikko- ja ruukkukukkia, sekä viherkasveja.


Oinoselle oli ilmiselvää että liike sijaitsee nimenomaan Vuoksenniskalla, sillä yrittäjän usko alueen elinvoimaan on kova.


— Voisin puhua tästä vaikka koko päivän! Puolustan henkeen ja vereen Vuoksenniskaa, ja käytän itsekin pääsääntöisesti alueen palveluja, alueella asuva yrittäjä naurahtaa.


Hänen mukaansa myös Ruokolahden suunnalta ollaan tottuneita hakemaan palvelut Vuoksenniskalta.


Vuoksenniskantiellä sijaitseva liiketila on yrittäjälle ennalta tuttu, sillä hän oli aikoinaan töissä tilassa sijainneessa kukkakaupassa. Yrittäjyydessä on Oinosen mukaan parasta monipuolisuus.


— Yrittäjänä saan tehdä kaikenlaista sitomisesta näyteikkunan somistukseen. Sitä paitsi tykkään myös exelistä!


Oinosen toiveena on että uusi liike työllistää jonkin ajan kuluttua myös toisen henkilön.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.