Keilailua, pulikointia, teatteria ja monenlaista muuta puuhaa — lasten synttärikutsuja suunnittelevalle on tarjolla useita vaihtoehtoja Imatran seudulla

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaalla voi viettää syntymäpäivät Angry birds -puistossa. Puuhakkaan päivän päätteeksi tarjoilut katetaan teeman mukaan koristeltuun synttärihuoneeseen.
Holiday Club Saimaalla voi viettää syntymäpäivät Angry birds -puistossa. Puuhakkaan päivän päätteeksi tarjoilut katetaan teeman mukaan koristeltuun synttärihuoneeseen.

Lasten syntymäpäiväkutsut järjestetään yhä useammin kodin ulkopuolella. Monet juhlapaikat tarjoavat lasten juhlia varten valmiita paketteja, joihin voi kuulua sekä ohjelmaa että valmiit tarjoilut. Uutisvuoksi kokosi yhteen muutamia esimerkkejä Imatran seudun juhlapaikkatarjonnasta.

1. Angry birds -synttärit

Missä: Angry Birds -sisähuvipuistossa Holiday Club Saimaalla. Vipelintie 3—5, Rauha.
Mitä pakettiin sisältyy: Päiväranneke Angry Birds -puistoon, synttärihuone yksityiskäyttöön 1,5 tunnin ajaksi sekä tarjoilut synttärihuoneessa: jäätelöpallokakku, donitseja, limsaa, karkkia ja sipsejä. Valvojille kahvi tai tee. Synttärihuone on koristeltu Angry Birds -teeman mukaisesti.
Minkä ikäiselle: Yläikäraja 15-vuotta.
Mitä maksaa: Su—to 25 €/henkilö, pe—la 32 €/henkilö. Vähintään 5, enintään 14 lasta sekä 2 valvojaa. Kahdelle valvojalle synttäripaketti tarjotaan veloituksetta.
Omat tarjottavat: Tarjoilut pääsääntöisesti Holiday Clubin kautta.
Muuta: Lisäksi järjestetään keilailu- tai kylpyläsynttäreitä, joista lisätiedot löytyy Holiday Club saimaan nettisivuilta. Sivuilta voi myös tulostaa valmiit syntymäpäiväkutsut.

2. Allassynttärit

Missä: Imatran uimahallissa. Kotipolku 2, Imatra.
Mitä pakettiin sisältyy: Kokoussaunatila yksityiskäyttöön ja uima-allasten käyttömahdollisuus. Saunatiloista löytyy muun muassa takka ja televisio.
Minkä ikäiselle: Ei ikärajaa. Suositus, että oma valvoja on mukana.
Mitä maksaa: Tuntiveloitus: 45€/tunti uima-hallin aukioloaikoina ja kello 19.45 jälkeen 30€/tunti.
Omat tarjottavat: Omat herkut voi ottaa mukaan.
Lisämaksusta: Tarjottavia herkkuja voi tilata uimahallin kahviosta. Mahdollisuus varata käyttöön myös toinen sauna (tytöille ja pojille eri saunat).

Imatran keilahalli

Imatran keilahallilla voi viettää synttäreitä keilailun merkeissä. Katettu pöytä odottaa juhlijoita keilailun päätteeksi.
Imatran keilahallilla voi viettää synttäreitä keilailun merkeissä. Katettu pöytä odottaa juhlijoita keilailun päätteeksi.

3. Liikuntasynttärit

Missä: Imatran kylpylässä. Purjekuja 2, Imatra.
Mitä pakettiin sisältyy: Liikuntasali käytettävissä vapaasti tunnin ajan esimerkiksi sählyn, koripallon tai lentopallon merkeissä. Synttäritarjoilut kahvila Akseli G:ssä, jossa pöytään katetaan pizzapala, donitsi ja limpparia.
Minkä ikäiselle: Synttäreillä ei ikärajoja. Yhden aikuisen oltava juhlissa mukana. Lasten ikärajat muutoin ovat 4—14-vuotta.
Mitä maksaa: 7 lasta ja 1 aikuinen 115€. Lisälapsi tai -aikuinen 15,50 €/henkilö.
Omat tarjottavat: Tarjoilut pääsääntöisesti Imatran kylpylän kautta.
Muuta: Lisäksi järjestetään keilailu- tai kylpyläsynttäreitä, joista lisätiedot löytyy Imatran kylpylän nettisivuilta.

4. Keilailusynttärit

Missä: Imatran keilahallissa. Kotipolku 2, Imatra.
Mitä pakettiin sisältyy: Tunti keilausta kahdella radalla. Keilailu soveltuu myös pienille lapsille, sillä tarvittaessa käyttöön voidaan ottaa rännikaiteet ja ramppi. Lisäksi kokoustilan saa käyttöön tunnin ajaksi. Tarjolla on sipsiä, pop cornia, suklaakakkua sekä limsaa tai mehua. Mahdollisuus myös pizzatarjoiluun.
Minkä ikäiselle: Alle 15-vuotiaille.
Mitä maksaa: 2—8 henkilöä hintaan 95€, lisähenkilö 10€.
Omat tarjottavat: Tarjoilut pääsääntöisesti keilahallin kautta.
Lisämaksusta: Tilaisuus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan isommalle ryhmälle esimerkiksi ottamalla lisää keilaratoja käyttöön.

Ari Nakari

Teatteri Imatra on järjestänyt lasten synttärijuhlia viime syksystä lähtien lastennäytelmän Mauri ja Vähä-älypuhelimen esitysten yhteydessä. Esityksen jälkeen näyttelijöitä pääsee myös tapaamaan.
Teatteri Imatra on järjestänyt lasten synttärijuhlia viime syksystä lähtien lastennäytelmän Mauri ja Vähä-älypuhelimen esitysten yhteydessä. Esityksen jälkeen näyttelijöitä pääsee myös tapaamaan.

5. Teatterisynttärit

Missä: Teatteri Imatrassa. Kallenkuja 3, Imatra.
Mitä pakettiin sisältyy: Liput lastennäytelmään, käsiohjelmat ja näyttelijätapaaminen lämpiössä esityksen jälkeen. Tarjoilut katettu henkilömäärän mukaisesti esityksen jälkeen Pikku Hiisi -näyttämön lämpiöön: pillimehu, donitsi, vaahtokarkit, Carneval-keksit.
Minkä ikäisille: Suositellaan yli 4-vuotiaille. Ryhmän kokonaismäärän tulee sisältää kaksi aikuista huoltajaa.
Mitä maksaa: Pakettihinta joko 10—15 henkilölle, 19€/henkilö (lippu 10€, tarjoilut 9€). Tai pakettihinta 80€ kahdeksalle henkilölle (10€/henkilö).
Omat tarjottavat: Tarjoilut pääsääntöisesti teatterin kautta.
Muuta: Lahjat voi tuoda mukana. Teatterin henkilökunta säilyttää lahjoja esityksen ajan.

6. Touhusynttärit

Missä: Jaakkiman opistossa. Opistontie 21, Ruokolahti.
Mitä pakettiin sisältyy: Vuokrattavana toistakymmentä eri tilaa. Käyttöön on mahdollista vuokrata esimerkiksi sauna- ja uimaosasto tai kesällä vaikkapa rantasauna ja grillikatos.
Minkä ikäiselle: Ei ikärajaa.
Mitä maksaa: Esimerkiksi sauna- ja uimaosaston vuokraus on 30€ ensimmäiseltä tunnilta ja 15€ jokaiselta seuraavalta tunnilta. Hinta määräytyy kuitenkin tapauskohtaisesti tilauksen ja toiveiden mukaan.
Omat tarjottavat: Omat herkut voi ottaa mukaan.
Lisämaksusta: Tarjoiluita on mahdollista tilata opiston keittiöpalvelun puolelta. Lisäksi voi tilata erilaista synttäriohjelmaa. Esimerkiksi opiston lastenohjaajaopiskelijat voivat ennakkotilauksesta järjestää ohjelmaa. Opisto tekee yhteistyötä paikkakunnan yrittäjien ja kulttuuripalvelu Kaikun kanssa, joten mahdollisuuksia on myös suurimuotoisempaan juhlaan. Kesällä voidaan lisäksi suunnitella erilaisia rasteja opistoa ympäröivän polun varrelle.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut