Myrskyn silmään joutunut Laura Kaijanen pyytää eroa Eksoten luottamustoimistaan tarkastuslautakunnassa ja valtuustossa

Eroanomusta käsitellään maanantaina Lappeenrannan kaupunginhallituksessa.

Laura Kaijanen pyytää eroa Eksoten luottamustehtävistään. Arkistokuvassa Kaijanen kertoi Marja-Liisa Vesterisen toimia koskeneen tutkintapyynnön jättämisestä poliisille.
Laura Kaijanen pyytää eroa Eksoten luottamustehtävistään. Arkistokuvassa Kaijanen kertoi Marja-Liisa Vesterisen toimia koskeneen tutkintapyynnön jättämisestä poliisille.

Laura Kaijanen (kesk.) eroaa luottamustoimistaan Eksotessa.

Kaijanen pyytää eroa tänään perjantaina Lappeenrannan kaupunginhallitukselle lähettämällään sähköpostilla.

”Pyydän eroa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin valtuuston jäsenyydestä sekä tarkastuslautakunnan puheenjohtajuudesta ja

jäsenyydestä”, kirjoittaa Kaijanen.

Kaijasella haastava rooli Vesterisen arviointiprosessissa

Kaijanen on ollut haastavassa roolissa, kun hän tarkastuslautakunnan puheenjohtajana vei läpi muun muassa entisen hallituksen puheenjohtajan Marja-Liisa Vesterisen (sd.) eroon johtanutta arviota.

Kaijanen joutui uudelleen myrskyn silmään kevättalvella. Kuntaliiton lausunnon perusteella ilmeni, että lautakunta oli ilmeisesti ylittänyt toimivaltansa tehdessään Vesterisestä tutkintapyynnön poliisille.

Eksoten valtuusto käsittelee seuraavassa kokouksessaan tilapäisen valiokunnan perustamista selvittämään tarkastuslautakunnan toimia.

Kaupunginhallitus esittänee eron myöntämistä

Kaupunginjohtaja Kimmo Jarvan esityksen mukaan kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että Kaijaselle myönnetään ero ja että hänen tilalleen valitaan toinen henkilö jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Kaijasen on valinnut Eksoten valtuustoon Lappeenrannan kaupunginvaltusto. Eksoten valtuusto on puolestaan valinnut hänet Eksoten tarkastuslautakuntaan.

Luetuimmat

Kommentoidut