Miehen lappeenrantalaisessa baarissa piessyt kaksikko sai syytteen pahoinpitelystä — Poliisi löysi toisen syytetyn hallusta nyrkkiraudan ja veitsen

Miehet kaatoivat pahoinpitelemänsä miehen lattialle, ja heistä toinen potkaisi miestä päähän.

Kai Skyttä

Etelä-Karjalan käräjäoikeus käsitteli tiistaina pahoinpitelytapausta. Tuomio annetaan myöhemmin. Arkistokuva.
Etelä-Karjalan käräjäoikeus käsitteli tiistaina pahoinpitelytapausta. Tuomio annetaan myöhemmin. Arkistokuva.

Kahdelle miehelle luettiin tiistaina syytteet lappeenrantalaisessa baarissa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Syytteen mukaan miehet olivat yksissä tuumin tehneet väkivaltaa kolmannelle miehelle baarissa viime vuoden lokakuussa. Mies oli kaadettu lattialle, ja toinen syytetyistä oli potkaissut häntä päähän.

Kun poliisi otti syytetyistä toisen kiinni yleiseltä paikalta pahoinpitelyn jälkeen, hänen hallustaan löytyi nyrkkirauta ja pieni veitsi. Sen vuoksi häntä syytetään myös vaarallisen esineen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvat esineen hallussapidosta.

Lisäksi häntä syytetään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Syyttäjä vaatii hänelle noin neljän kuukauden pituista ehdollista vankeusrangaistusta sekä 70 päiväsakkoa.

Toinen mies sai syytteen pahoinpitelystä ja rattijuopumuksesta. Syytteen mukaan hän syyllistyi aiemman rattijuopumustuomion koeaikana uudestaan rattijuopumukseen. Syyttäjä vaatii hänelle neljän kuukauden mittaista ehdotonta vankeusrangaistusta tai yhdyskuntapalvelurangaistusta. Lisäksi hänet on määrättävä 9—10 kuukauden pituiseen ajokieltoon.

Molemmat miehet on tuomittu aiemmin väkivaltarikoksista Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus antaa tuomion myöhemmin.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset