”Henkilökunta on saunansa ansainnut” — Itkonen puolustaa tiukasti Eksoten uutta rakennushanketta

Mika Strandén

Pentti Itkosen mukaan Eksoten henkilöstö on ansainnut uuden saunan.
Pentti Itkosen mukaan Eksoten henkilöstö on ansainnut uuden saunan.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) toimitusjohtaja Pentti Itkonen asettuu tiukasti julkisuuteen nousseen saunahankkeen taakse. Itkonen ottaa kantaa asiaan Uutisvuoksen mielipidesivulla julkaistussa kirjoituksessa.

Itkonen muistuttaa Katukanava-kirjoituksessa Eksoten tiukasta taloudenpidosta, joka on hänen mielestään helpottanut jäsenkuntien taloutta. Tulos ei ole Itkosen mukaan tullut tyhjästä. ”Näiden poikkeuksellisen hyvien lukujen taustalla on henkilöstön merkittävä panos toiminnan kehittämisessä ja arjen työn tekemisessä.”, sanoo Itkonen kirjoituksessaan.

Itkonen kiistää edustussaunan tarpeen. Rakennus tulee hänen mukaansa henkilöstön käyttöön. ”Eksoten seitsemänvuotisen toiminnan aikana en ole henkilökohtaisesti käynyt rantasaunalla eikä Eksotessa ole ollut tarvetta saunottaa ketään missään muuallakaan.”, Itkonen kirjoittaa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.