Intialaisen ruuan aromikas tuoksu ja hyväntekijät täyttivät Koskenpartaan: 400 ruoka-annosta hupeni nopeaan tahtiin

Anu Pakarinen

Pirjo Hämäläinen (etualalla) oli mielissään, kun vihdoin pääsi osallistumaan Notkuva pöytä -tapahtumaan.
Pirjo Hämäläinen (etualalla) oli mielissään, kun vihdoin pääsi osallistumaan Notkuva pöytä -tapahtumaan.

Notkuva pöytä -tapahtuma veti Imatran Koskenpartaan täyteen tänäkin vuonna nälkäisiä hyväntekijöitä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet