Motonet ei avaa liikettä Imatralle tämän vuoden aikana — Tällä hetkellä neuvotteluja liiketiloista ei ole käynnissä, kiinnostusta Imatralle laajentamiseen on edelleen

Jatkopäätöksiä tulevista laajentumisista Motonet tekee syksyllä.

Marleena Liikkanen

Motonet ei ole löytänyt sopivia liiketiloja Imatralta.
Motonet ei ole löytänyt sopivia liiketiloja Imatralta.

Autojen ja moottoripyörien varaosia sekä tarvikkeita myyvä Motonet ei ole avaamassa liikettä Imatralle lähiaikoina. Syy on sama kuin aikaisemminkin.

— Ei ole sopivia liiketiloja löytynyt, toimitusjohtaja Antti Tiitola harmittelee.

Etelä-Karjalan osuuskauppa myi Imatran vanhan Prisman kiinteistön Kaakkois-Suomen liiketilat -osakeyhtiölle toukokuun puolivälissä.

Julkisuudessa on pohdittu, että Motonet voisi olla yksi kyseisistä tiloista kiinnostunut taho. Tiitolan mukaan keskusteluja heidän kanssaan ei ole käyty.

— Ei ole neuvoteltu heidän kanssa, eikä tällä hetkellä ole mitään neuvotteluja käynnissä Imatralla.

Kiinnostus Imatraa kohtaa on edelleen olemassa

Vaikka tällä hetkellä neuvotteluja ei käydä, Motonet on Tiitolan mukaan edelleen kiinnostunut laajentamaan toimintaansa Imatralle. Mikäli sopivat tilat vain löytyvät.

Motonet kertoi Imatran liikkeen suunnitelmista jo viime vuoden puolella. Alunperin tarkoitus oli, että liike voisi avautua vuoden 2019 aikana. Se suunnitelma on kuitenkin jo haudattu.

— Se ei tule toteutumaan, että tämän vuoden aikana avattaisi liike Imatralla. Meidän pitää katsoa tätä pidemmällä aikajänteellä.

Motonet avasi toukokuun lopulla myymälän Loimaalle. Nyt he katselevat ja testaavat, kuinka Motonet -konsepti siellä toimii.

— Muita paikkakuntia katsotaan myöhemmin, jatkopäätökset tehdään syksyllä, Tiitola kertoo.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut