Korvenkannan Nesteen remontti lähenee loppuaan, hampurilaisia saa vuorokauden ympäri jo ylihuomisesta alkaen

Jasmin Ojalainen

Kauppias Anna-Liisa Arminen (vas.) ja ravintolapäällikkö Virpi Uznanski olivat luonnollisesti paikan päällä Burger King -hampurilaisketjun kenraaliharjoituksissa.

Korvenkannan Neste-huoltoaseman remontin loppusuora häämöttää muutaman viikon päässä. Huoltoasemalle rantautunut Burger King -pikaruokaketju vietti harjoituspäivää jo tänään uuden ulkoasunsa puitteissa, sillä virallisia avajaisia vietetään ylihuomenna 28.9.

— Asiakkaan huomiointi on ollut haasteena remontin aikana, mutta tarjontaa oli aika päivittää monipuolisemmaksi. Yrittäjän on pakko uskaltaa investoida, kertoo kauppias Anna-Liisa Arminen loppukesän kulusta.

Päivitetyt tilat, tutut aukioloajat

Sekä sisätilojen että ulkoympäristön muutoksia tuonut remontti valmistuu kokonaisuudessaan 12.10. Uusittujen mainospylväiden lisäksi aseman ulkopuolelta löytyy Korvenkannantien puoleista seinustaa linjaava autokaista. Sisätilat ovat pikaruokalapuitteiden lisäksi saaneet uudet kalusteet ja lounaslinjaston.

— Lounaslista kuitenkin pysyy entisellään. Ravintolapuoli tullaan sulkemaan klo 23, mutta autokaista ja asemapuoli ovat auki vuorokauden ympäri, Arminen täsmentää.

Heinäkuussa kauppiaana aloittanut Arminen on tarttunut vauhdilla asemapalveluiden muutokseen. Rakennustöiden tuomista haasteista huolimatta äänessä on helpotuksen huokaus.

Jasmin Ojalainen

Huoltoaseman lounaslinjasto on saanut uuden ilmeen kalusteineen. Listalta löytyvät kuitenkin tutut vaihtoehdot.

— Vakioasiakkaat ovat kaikesta huolimatta löytäneet perille ja heidän hyväntuulisuutensa on välittynyt myös minulle, Arminen kertoo.

Valmiina toimeen

Laajentuneet palvelut ovat lisänneet myös henkilökunnan määrää. Arminen kertoo rekrytoineensa yhteensä 27 työntekijää.

— Ensi keväänä tarkistetaan tilanne ja kesätyöntekijöiden tarve, Arminen summaa.

Ravintolaesimiehen lisäksi uusi Burger King työllistää kuusi vuoropäällikköä ja 17 työntekijää. Ravintolapäällikkö Virpi Uznanski kertookin henkilökunnan tunnelman olevan korkealla onnistuneen koulutusjakson jälkeen.

— Fiilis on todella hyvä ja tuomme sitä positiivisella asenteella ja tekemisellä esille, Uznanski summaa.

Burger King kertoo tiedotteessaan avaavansa syyskuun aikana kymmenen uutta toimipistettä ympäri Suomea. Sen lisäksi suunnitelmat viiden uuden ravintolan varalle koskevat muun muassa Pukaron Paronia.

Jasmin Ojalainen

Jasmin Ojalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat