Tuttu näyttelijätiimi palaa vielä kerran Kruununpuiston kesäteatterin lauteille — Kekkonen ja Linnan juhlat saavat jatkoa mökkikokemuksiin perustuvasta komediasta

Joonas Tapaninen

Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Pia Lunkka tähdittävät Kruununpuiston kesäteatterikomediaa.
Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Pia Lunkka tähdittävät Kruununpuiston kesäteatterikomediaa.

Kruununpuiston kesäteatterin edellisten kesien näyttelijätiimi palaa vielä kerran viihdyttämään imatralaiskatsojia. Ensi kesän näytelmänä nähdään Roope Lipastin käsikirjoittama, aitoihin mökkikokemuksiin perustuva komedia Haluatko mökkiläiseksi?

Näytelmässä tavallinen pariskunta voittaa Haluatko mökkiläiseksi -visailusta pääpalkinnon, suomalaisen kesämökin ja idyllin Saimaalta. Saadakseen mökin omakseen, heidä non pystyttävä viettämään koko kesä mökillä, ja tietokilpailun tekijät järjestävät tietysti arvaamattomia kapuloita rattaisiin.

Rooleissa nähdään viime kesän Linnan juhlat -näytelmän näyttelijäkaartiin kuuluneet Pia Lunkka, Pirja Arponen, Harri Nousiainen ja Jussi Puhakka. Arponen, Nousiainen ja Puhakka olivat mukana myös toissa kesänä Kekkonen -näytelmässä.

Ohjaajana toimii tuttuun tapaan teatterinjohtaja Timo Rissanen. Puvustuksesta vastaa Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen ja musiikkimaestrona toimii Lauri Kuosa.

Komedian kantaesitys oli kesällä 2017 Turun Linnateatterissa. Ensi-ilta Kruununpuiston kesäteatterissa on tiistaina 26. kesäkuuta 2018. Esitykset jatkuvat 29. heinäkuuta asti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.