Imatra Base Camp markkinoi sivuillaan yksityismajoituksen kohteita — Kylpylän toimitusjohtajan Ari Aspian mielestä kaupungin rahat pitää käyttää majoitusliikkeiden esittelyyn

Hannu Ojala

Imatran palveluja esittelevä sähköinen infotaulu kylpylän aulassa pysyy kiinni niin kauan, kuin sivuilla esitellään myös yksityismajoituksia.

Yksityishenkilöiden tarjoamien Airbnb-majoituspalvelujen esittely Imatra Base Campin nettisivuilla närkästyttää Imatran kylpylää.
Kylpylän toimitusjohtaja Ari Aspia kuvailee kaupungin rahoittaman markkinointiyrityksen toimintaa tyrmistyttäväksi.
— Airbnb:n toiminta ei ole millään lailla valvottua, ja se kilpailee virallisten majoituspaikkojen kanssa, Aspia sanoo.

Imatra Base Campin paikallisia palveluja esittelevä sähköinen infotaulu kylpylän aulassa on nyt pimeänä. Sellaisena se saa kylpylän näkemyksen mukaan myös toistaiseksi pysyä.
— Taulu on rikki teknisestikin, mutta emme voi myöskään mainostaa tiloissamme tällaista toimintaa.
Aspian mielestä Imatran kaupungin rahoittaman markkinoinnin pitäisi kohdistua olemassa oleviin virallisiin majoitusliikkeisiin.
— Tämä johtaa epäterveeseen kilpailuun, koska viralliset majoitusliikkeet hoitavat velvoitteensa. Me suhtaudumme hyvin neutraalisti kilpailijoihimme. On eri kokoisia ja eri tasoisia majoitusliikkeitä, mutta ne toimivat annettujen lakien ja asetusten mukaisesti. Tätä Airbnb-toimintaa ei valvo kukaan.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet