Rautjärveläinen ohjelmapalveluyritys Soul & Sound vastasi koronan heittämään haasteeseen kehittämällä yrityspalvelun – Imatran seudun juhlapalveluiden tarjoajat löytää tulevaisuudessa ilman soittorumbaa

Juhlapalveluiden kehittämiskonsepti lähti yrittäjä Ulrika Soikkelin mukaan liikkeelle, kun koronaepidemia vei yritykseltä karaoke- ja bändikeikat.

Läpi Koistinen

Ulrika Soikkelin mukaan ajatuksena on koota yhteen yrityksiä catering-palveluiden tarjoajista bändeihin ja muihin juhlapalveluiden tarjoajiin.
Ulrika Soikkelin mukaan ajatuksena on koota yhteen yrityksiä catering-palveluiden tarjoajista bändeihin ja muihin juhlapalveluiden tarjoajiin.

Rautjärveläinen, ohjelmapalveluita tarjoava yritys Soul & Sound käynnistää yrityspalvelun, joka kerää alueen yritysten tarjoamat palvelut yhteen tietokantaan Etelä-Karjalan juhlapalveluasiakkaille.

Juhlapalveluiden kehittämiskonsepti lähti yrittäjä Ulrika Soikkelin mukaan liikkeelle, kun koronaepidemia vei yritykseltä karaoke- ja bändikeikat. Ohjelmapalveluiden rinnalle alettiin suunnitella uutta toimintaa, johon Ely-keskukselta heltisi hankerahoitus.

– Rupesimme miettimään, että Etelä-Karjalan alueella pohjoisen kunnista puuttuu täysin juhlapalveluiden koordinointi. Jos joku haluaa järjestää juhlat, täytyy palveluita alkaa metsästämään niin, että ilman hillitöntä soitto- ja sähköpostirumbaa ei selviä.

Markkinatutkimus ratkaisee hinnoittelun

Soikkelin mukaan ajatuksena on koota yhteen yrityksiä catering-palveluiden tarjoajista bändeihin ja muihin juhlapalveluiden tarjoajiin. Yritykselle palvelu on ilmainen. Asiakashinnoittelu puolestaan riippuu parhaillaan tehtävästä markkinatutkimuksesta, jolla selvitetään, paljonko potentiaaliset asiakkaat ovat valmiita palvelusta maksamaan.

Asiakas voi maksaa palvelun tarjoajalle pelkästään tiedoista, mutta Soul & Sound pystyy myös kasaamaan valmiin paketin asiakkaan toiveiden pohjalta.

– Korona vähän hidastaa, mutta tarkoituksena olisi, että palvelu olisi ensi kesän juhlamarkkinoille jo valmiina, Soikkeli kertoo.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset