Suomi-rockin konkarit jyräävät — 40 vuotista uraansa juhliva Popeda keikkailee Imatralla

Tarja Särkkä

Pyöreitä vuosia juhlivan Popedan uusin studioalbumi julkaistiin maaliskuussa. Arkistokuva.

Pitkä kuuma kesä. Kersantti Karoliina. Matkalla Alabamaan. Sukset.

Popedan pitkän uran varrelle kertyneet hitit alkavat kiertää päänsisäisissä kaiuttimissa, jos joku ne mainitsee. Halusi sitä tai ei.

40-vuotista uraansa tänä vuonna juhliva Suomi-rockin legenda esiintyy ravintola Broadwayssa huomenna perjantaina. Luvassa lienee kappaleita koko uran ajalta.

Laulaja Pate Mustajärven luotsaama manserockyhtye on mittavan uransa aikana julkaissut 20 studioalbumia. Viimeisien pitkäsoitto Haista Popeda! julkaistiin maaliskuussa. Levyltä on julkaistu singlet Onko saunan takana tilaa? sekä Lihaa ja perunaa.

Juhlavuotensa kunniaksi melodista äijärockia soittava yhtye on parhaillaan ympäri maata ulottuvalla kiertueella, joka kattaa kaikkiaan yli 70 paikkakuntaa.

Popeda keikkailee ravintola Broadwayssa perjantaina 13. lokakuuta. Ovet avautuu kello 22. Ikäraja K-18.

Henna Mäkelin

Kanerva Jalarvo

Kanerva Jalarvo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.