Santeri Piirainen IPS:n uudeksi junioripäälliköksi

Imatralainen liikuntaneuvojaksi opiskeleva Santeri Piirainen aloittaa elokuun aikana Imatran Palloseuran uutena junioripäällikkönä. Hän korvaa tehtävässä aiemmin toimineen Vesa Stenroosin. Sopimus on kestoltaan kaksivuotinen ja Piiraisen työsuhde toteutetaan oppisopimuskoulutuksella yhdessä Pajulahden urheiluopiston kanssa

Piiraisen työtehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäiseen seuratoimintaan liittyvät tehtävät, nuorimpien juniorijoukkueiden toiminnan koordinointi ja kehittäminen sekä seuran valmentajien kehittäminen. Tavoitteena on, että uuden junioripäällikön työpanos näkyy mahdollisimman paljon kenttätyössä.

19-vuotias Piirainen on aiemmin toiminut seurassa P08- ja P10-ikäluokkien vastuuvalmentajana. Oppisopimuskoulutuksella hän valmistuu määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä liikuntaneuvojaksi.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.