Hokki romutti unelman, Ketterän pelit jatkuvat ensi kaudella Suomi-sarjassa

Ketterä ei pelaa ensi kaudella jääkiekon Mestistä. Ei, ellei jääkiekkoliiton kabineteissa toisin päätetä.

Ketterä hävisi perjantaina Kajaanissa Hokille murskaavasti 7—2 ja samalla menivät myös toiveet pääsystä Mestiksen karsintasarjassa kahden parhaan joukkoon. Mestispaikan lunastivat Hokki ja Iisalmen Peli-Karhut. IPK voitti perjantaina JYP Akatemian.

Ketterälle toinen erä oli kohtalokas. Kotijoukkue hallitsi jo avauserää ja johti sen jälkeen 2—1.

Toisen erän puolivälissä Ketterän Valtteri Niemi otti 5+20 minuutin rangaistuksen keihästämisestä ja Hokki teki Niemen viisiminuuttisen akana kolme ylivoimamaalia ja vielä neljännenkin yv-osuman erän lopussa. Jo avauserässä Hokki oli onnistunut kertaalleen ylivoimalla.

Hokki teki kuudesta ensimmäisestä maalistaan viisi ylivoimalla, tehokasta ja samalla Ketterältä aika vaisua alivoimaa. Hokin ykkösvitja Niklas Näppi, Markus Korkiakoski ja Joni Piipponen oli todella paha ylivoimalla.

Ketterän osalta Mestiksen karsintasarja päättyy tänään kotiottelulla JHT:tä vastaan. Ottelussa ei Mestikseen nousun suhteen ole enää panosta, mutta ottelun voittajalle on luvassa kunnia tämän kauden Suomi-sarjan voitosta.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.