Draama jatkuu Ruokolahdella – Anu Sepponen ilmoitti, että ei voi vastata kunnanhallituksen tarjoukseen perjantain takarajaan mennessä, koska kuntalain mukaisia johtajasopimusneuvotteluja ei ole käyty oikein ja kunnan toimintaa rasittavat monet menettelytapavirheet

Kunnanhallitus puntaroi maanantaina, voiko pelin viheltää poikki vai jatkuuko prosessi.

Kai Skyttä

Anu Sepponen ei vastannyut juuta eikä jaata kunnanhallituksen sopimustarjoukseen, vaan viestitti kunnan tehneen menettelytapavirheitä.
Anu Sepponen ei vastannyut juuta eikä jaata kunnanhallituksen sopimustarjoukseen, vaan viestitti kunnan tehneen menettelytapavirheitä.

Kunnanjohtajadraama jatkuu Ruokolahdella. Elokuussa kunnanjohtajaksi valittu Anu Sepponen ei vastannut perjantain takarajaan mennessä juuta eikä jaata kunnanhallituksen tekemään tarjoukseen.

Kunnanhallitus oli antanut Sepposelle perjantaihin klo 15 asti aikaa hyväksyä, johtajasopimus, jossa valtuusto oli viilannut palkkaa alaspäin, poistanut erorahan ja lisännyt kuuden kuukauden koeajan.

Ruokolahden vt. Kunnanjohtaja Eija Hämäläisen mukaan kunnanhallituksen tarjoukseen ei tullut määräaikaan mennessä vastausta, mutta Anu Sepposelta tuli viesti, jonka mukaan hän ei voi vastata kunnanhallituksen tarjoukseen, koska kuntalain edellyttämää johtajasopimusneuvottelua ei ole käyty oikein ja koska kunnan toimintaa rasittaa prosessissa niin moni menettelytapavirhe.

Kunnahallitus puntaroi tilannetta maanantaina

Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen sanoi perjantaina, että asian käsittelyä jatketaan maanantaina kunnanhallituksen kokouksessa.

 Viime tiistaina kunnanhallitus raamitti jo, että neuvotteluja ei jatketa Anu Sepposen esittämien ehtojen pohjalta. — Taina Paananen

– Viime tiistaina kunnanhallitus raamitti jo, että neuvotteluja ei jatketa Anu Sepposen esittämien ehtojen pohjalta, Paananen muistuttaa.

Sepponen oli esittänyt 7 300 euron kuukausipalkkaa, koeajan poistamista ja erokorvauksen palauttamista yhdeksän kuukauden palkan suuruiseksi.

Kunnanhallitus puntaroi maanantaina, voidaanko peli puhaltaa tässä vaiheessa jo poikki Sepposen osalta vai jatkuuko prosessi.

Joka tapauksessa uuden kunnanjohtajan saaminen Ruokolahdelle näyttää venyvän pitkälle.

Juttua täydennetty klo 16.50 Taina Paanasen kommenteilla

Luetuimmat