Pelaajaliikenne Imatran ja Kotkan välillä alkoi, Saska Putkonen siirtyy Ketterästä lainalle Titaaneihin

Tenho Tiilikainen

Saska Putkonen siirtyy lainalle Kotkan Titaaneihin.

Kaksi viikkoa sitten yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen solmineet Imatran Ketterä ja Kotkan Titaanit ovat aloittaneet yhteistyön pelaajasiirtojen osalta.

Ketterän sopimuspelaajiin kuuluva puolustaja Saska Putkonen siirtyy lainalle Kotkaan toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Putkonen, 22, on tähänastisella edustusurallaan pelannut neljän edelliskauden aikana yhteensä 48 ottelua Suomi-sarjassa.

— Saskan lainapesti Titaaneihin on kaikista näkökulmista katsottuna todella positiivinen asia. Vastuu ja pelaaminen kasvattavat ja kehittävät harjoittelun ohessa häntä varmasti paljon, kommentoi Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen seuran tiedotteessa.

Titaaneissa jo viime kaudella muutaman ottelun mittaisella lainapestillä käyneen Putkosen saaminen titaanipaitaan otettiin odotetusti ilolla vastaan.

— Saska on meille jo viime kaudelta tuttu kaveri, jonka otamme erittäin mielellämme mukaan joukkueeseemme. Hän tuo pakistoomme lisää varmaa peruspelaamista sekä kiekollisuutta, toteaa Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen

Viime kaudella niin Titaanien kuin Ketteränkin riveissä yhteensä seitsemän Suomi-sarjan runkosarjapeliä pelannut Putkonen iski tehot 2+3=5.

Putkonen pukeutuu titaanipaitaan jo tänään, kun Titaanit kohtaa Kouvolassa KooKoon A-nuorten SM-liigajoukkueen.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.