Lumo meni, Dallas tulee — Seven Grillin yrittäjä Suleyman perustaa uuden ravintolan Imatralle

Kai Skyttä

Loran Suleyman avaa uuden ravintolan Imatrankoskella.
Loran Suleyman avaa uuden ravintolan Imatrankoskella.

Väärääntaloon siirtyvän Antti Häklin isännöimän entisen Bar Cafe Lumon tiloihin tulee uusi ravintola. Ravintoloitsijaksi Imatrankosken liikekeskusalueen kulmalle perustettavaan paikkaan tulee Seven Grillin yrittäjä Loran Suleyman.

Uusi ravintola aloittaa muutosremontin valmistuttua kesäkuun alkupäivinä kahdeksan henkeä, kolme kokkia ja viisi tarjoilijaa työllistäen, Suleyman kertoo.

— Kaikki töihin tulevat ovat paikallisia ihmisiä. Osa heistä on rekrytoitu ja loput pannaan hakuun, yrittäjänä liki 20 vuotta työskennellyt Suleyman toteaa.

Suleymanin konseptina on perustaa A-oikeuksin varustettu täyden palvelun ruokaravintola. Suleymanin Imatran sekä Lappeenrannan grilliravintoloiden toiminta tulee jatkumaan. Imatran uuden ravintolan nimeksi tulee Dallas Restaurant & Cafe.

Suleymanin ravintolan vuokraisäntä on YH-Rakennuttaja. Vuokrasopimus allekirjoitettiin viime tiistaina.

Matti Veijalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.