Palaverit hallitsivat Rami Hasun ensimmäistä työpäivää Imatran kaupunginjohtajana

Anu Pakarinen

Rami Hasun ensimmäinen työpäivä vs. kaupunginjohtajana sujui arkisen työnteon merkeissä. Ohjelmassa oli useita palavereja ja yksi tiedotustilaisuuskin.
Rami Hasun ensimmäinen työpäivä vs. kaupunginjohtajana sujui arkisen työnteon merkeissä. Ohjelmassa oli useita palavereja ja yksi tiedotustilaisuuskin.

Rami Hasu aloitti työt Imatran vs. kaupunginjohtajana maanantaina kello 8.

Suuri muutoksia Hasu ei heti alkuun lupaile. Hän korostaa, että Imatraa on johdettu hyvin ja asiat rullaavat. Jokaisen johtajan kädenjälki on silti omanlaisensa:

— Joitain asioita tulee ehkä muuttumaan, mutta ajan kanssa, Hasu sanoo.

Maanantaina ohjelmassa oli useita palavereja.

Ensin Hasu istui alas virkamiesjohdon, sitten kaupunginhallituksen puheenjohtajiston kanssa. Jälkimmäisten kanssa hän kävi läpi kaupunginhallituksen ensi maanantain kokouksen esityslistaa. Tulossa on muun muassa kaupungin tytäryhtiöiden henkilövalintoja.

Seuraavaksi Hasu sai sparrausta keskiviikkoa varten, jolloin Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten jäsenkuntien kunnanjohtajat tapaavat. Kello 13 Hasu isännöi Imatran ulkoisen viestinnän uudistamista koskevaa tiedotustilaisuutta.

— Ihan arkista työtä siis. Olen hoidellut myös puheluja, sähköposteja ja muita juoksevia asioita, Hasu kertoo ensimmäisestä työpäivästään kaupungin isänä.

Ei kesälomaa

Hasulla ei ole kesälomaa.

Hän kertoo hyödyntävänsä hiljaisen heinäkuun paiskimalla töitä kaupungintalolla. Tarkoitus on ajaa itseään syvemmälle sisälle kaupungin asioihin, jotta hän on täydessä vauhdissa elokuussa, kun päätöksenteon kiireet taas alkavat.

Lisäksi vs. kaupunginjohtajaa odottaa lukuisat edustustehtävät. Tulossa on muun muassa pesäpallon Itä-Länsi -tapahtumaa sekä Imatran ajoja, joihin Hasu luonnollisesti osallistuu.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.