Ketterälle kitkerä jatkoerätappio Rovaniemellä Mestiksen karsinnoissa

Imatran Ketterää koetellaan nyt kovin. Lauantaina joukkue oli jo kiinni voitossa jääkiekon Mestiksen karsintojen toisessa osaottelussa Rovaniemen Kiekkoa vastaan, mutta taipui lopulta jatkoerätappioon lukemin 3—2 (0—1, 0—1, 2—0, 1—0).

Jesse Ryhänen vei Ketterän avauserässä johtoon. Toisessa erässä Joni Suutari lisäsi imatralaisten etumatkan jo kahteen maaliin.

Kolmas erä alkoi Ketterän kannalta harmillisesti, kun RoKin Olli-Matti Järvelä onnistui kaventamaan jo 27 sekunnin pelin jälkeen. 2—2-tasoituksen kotijoukkue teki kolmannen erän puolivälissä.

Ottelun ratkaisu jatkoerässä oli sekin imatralaisittain katkera. Olli-Aleksi Pietilä huudatti rovaniemeläisyleisöä Ketterän pelatessa ylivoimalla, kun jatkoerä oli ehtinyt vanhentua vain hieman yli kaksi minuuttia.

Yksi Ketterän kulmakivistä oli maalivahti Ville Hostikka, joka torjui 44 kertaa. RoKin Paavo Hölsä selvisi 12 torjunnalla.

Ottelusarja jatkuu tiistaina Imatralla. Ottelusarjan voittaja pelaa ensi kaudella Mestiksessä.

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.