Jotain positiivista välillä, kiitos ajattelivat vanhempainyhdistykset ja päättivät järjestää kolmen koulun oppilaille yhteisen positiivisuuspäivän

Minna Mäkinen

Mansikkalan koulukeskuksen koululaisille järjestetään toukokuussa yhteinen tapahtuma. Siihen osallistuvat muun muassa Tainionkosken koululaiset.
Mansikkalan koulukeskuksen koululaisille järjestetään toukokuussa yhteinen tapahtuma. Siihen osallistuvat muun muassa Tainionkosken koululaiset.

Linnalan, Tainonkosken ja Mansikkalan koulujen vanhempaintoimikunnat järjestävät koululaisilleen yhteisen positiivisuuspäivän 10. toukokuuta.

Yhtenä syynä oli kyllästys siihen, että koulujen ympärillä on ollut niin paljon negatiivisia uutisia — joita myös vanhempaintoimikunnat ovat olleet tuomassa esille, kertoo eräs tapahtuman järjestäjistä, Tainionkosken ja Linnalan koulun vanhempainyhdistyksissä vaikuttava Anu Miettinen.

Yhteinen päivä koskee kaikkia aina eskarilaisista yläkoululaisiin saakka. He kaikki eivät mahdu yhteen ja samaan paikkaan, ainakaan sopuhinnalla, joten porukka jaetaan kahtia.

— Lapset eskarilaisista nelosluokkalaisiin menevät katsomaan teatteriesitystä Kulttuuritalo Virtaan. Vitos- ja kutosluokkalaiset, sekä yläkoululaiset menevät urheilutalolle, jossa heille järjestetään erilaista ohjelmaa.

Tapahtuma kuittaa koululaisilta yhden koulupäivän.

— Koulut ovat olleet mukana tämän järjestämisessä, esimerkiksi logistiikka hoituu niiden puolelta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset