Lentokone-etsinnät olleet yhä tuloksettomia - kaksi viikkoa sitten kadonneesta imatralaisnaisesta ei uusia havaintoja

Poliisin kehotus tutkia ulkorakennukset ja ladot ei ole tuottanut uusia tietoja.

Poliisi

Korvenkannassa asuva imatralaisnainen asioi 16. maaliskuuta Lappeentien K-marketissa. Tuon päivän jälkeen hänestä ei ole tehty havaintoja.
Korvenkannassa asuva imatralaisnainen asioi 16. maaliskuuta Lappeentien K-marketissa. Tuon päivän jälkeen hänestä ei ole tehty havaintoja.

Kaksi viikkoa sitten kauppakäynnin jälkeen hävinnyt imatralaisnainen on edelleen kadoksissa.

Viimeksi häntä on etsitty lentokoneitse, tuloksetta.

– Lentokone on tehokkain tapa havaita maastossa oleva henkilö, toteaa rikoskomisario Petri Korpisammal.

Myöskään aiemmat droneilla ja maastossa tehdyt etsinnät eivät ole tuottaneet minkäänlaisia havaintoja.

Poliisi kehotti viime viikolla Imatrankosken, Saareksiinmäen, Korvenkylän, Rauhan, Tiuruniemen, Aholan, Jänhiälän ja Meltolan alueiden asukkaita tarkastamaan ladot, varastot sekä pihapiiriensä ulkorakennukset, joista kadonnut olisi voinut hakea suojaa.

– Mitään uutta tietoa ei ole saatu. Tässä on nyt ehtinyt olla monta pakkasyötä. Tilanne näyttää huonolta, sanoo Korpisammal.

Noin 90-vuotias nainen asioi maanantaina 16. maaliskuuta kello 14 aikaan Lappeentien K-marketissa. Viimeinen havainto naisesta tehtiin kello 14.15 aikaan Saareksiinmäellä. Nainen asuu Korvenkannassa.

Kadonnut nainen on noin 150 senttimetriä pitkä, hoikka ja hyvä liikkumaan. Yllään hänellä on ollut punainen talvitakki, mustat housut, mustat kengät, silmälasit, sekä mukana musta kauppakassi.

Poliisi pyytää havaintoja naisen liikkeistä joko Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskukseen p. 050 447 9574 tai akuutissa tilanteessa ottamaan yhteyttä suoraan hätäkeskukseen 112.

Luetuimmat