Rajapatsaan R-kioski ryöstettiin taas — Poliisi toivoo havaintoja 175-senttisestä tekijästä tai mahdollisesti hylätyistä vaatteista

Edellisen kerran kioski ryöstettiin marraskuussa. Kioskissa oli ryöstön hetkellä myös asiakkaita, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Hannu Ojala

Rajapatsaan R-Kioski ryöstettiin tiistai-iltana. Arkistokuva viime syksyltä, jolloin kioski ryöstettiin edellisen kerran.
Rajapatsaan R-Kioski ryöstettiin tiistai-iltana. Arkistokuva viime syksyltä, jolloin kioski ryöstettiin edellisen kerran.

Rajapatsaan R-kioski ryöstettiin tiistai-iltana. Kello kahdeksan aikaan tapahtuneessa ryöstössä paikalla kioskissa oli myyjän lisäksi myös asiakkaita. Tekijäksi epäilty noin 175-senttinen tanakka henkilö sai mukaansa vähäisen määrän käteistä rahaa. Fyysisiä vammoja ryöstö ei aiheuttanut kenellekään.

Tekijä on oletettavasti mies. Hän poistui paikalta välittömästi teon jälkeen, eikä poliisi ole vielä häntä tavoittanut.

Epäilty ryöstäjä oli pukeutunut tekohetkellä mustaharmaaseen työtakkiin, vaaleanpunaiseen huppariin ja työhansikkaiden tyyppisiin käsineisiin. Mahdolliset havainnot joko tapahtumasta tai hylätyistä, kyseisenkaltaisista vaatekappaleista voi ilmoittaa poliisin vinkkinumeroon 050 4479574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Rajapatsaan R-kioski ryöstettiin edellisen kerran marraskuun alussa. Tuolloin tekijä saatiin kiinni muutamien päivien kuluttua.

Luetuimmat