Helle venytti liikenteen kahdelle kaistalle — jos kaikki menee hyvin, Mansikkalan sillalla aukeaa kolmas kaista keskiviikkona

Piia Kaskinen

Mansikkalan sillalla on tällä hetkellä käytössä vain kaksi kaistaa.
Mansikkalan sillalla on tällä hetkellä käytössä vain kaksi kaistaa.

Mansikkalan sillalla kuutostiellä on nyt käytössä vain kaksi kaistaa. Jos asiasta haluaa syyttää jotakuta, niin oikea osoite on ilmojen haltija.

Sillan liikenne siirtyi kahdelle kaistalle maanantai-iltana, ja molemmat pohjoisesta Imatralle tulevat kaistat on suljettu.
Lisäksi sekä Lappeenrantaan että Joensuuhun päin kulkeville on viidenkymmenen kilometrin nopeusrajoitus.

Syynä on lämpö.
— Helteiden takia silta on venynyt pituutta ja sen väliaikaiset laakerit ovat liikkuneet, kertoo työmaapäällikkö Matti Korhonen Destialta.

Laakereita pitää siirrellä oikeammille kohdille.
— Milloin se on tehty, en sano siitä mitään varmaa. Mutta jos kaikki menee hyvin, niin voisi odotella että keskiviikkona iltapäivällä liikenne pelaa taas kolmella kaistalla.

Yksi sillan kaistoista pysyy suljettuna pitkälle syksyyn.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat