Lippuja jäi vielä jäähallin ovelle, mutta ei isoa kasaa

Tenho Tiilikainen

Jani Tiippana ja Sari Niinimäki-Sipolainen olivat aikaisin liikkeelle ennakkolippuja ostaessaan.

Mestiksen karsintasarjan liput kävivät hyvin kauppansa ennakkomyynnissä Ketterän kotipelien osalta. Ketterän toimistolla oli aamulla pitkä jono lippua ostamaan tulleista. Päivän aikana jonoa ei juurikaan ollut, mutta asiakkaita kävi silti tasaisena virtana koko päivän ajan.

— Tällä hetkellä myyty reilut 1 500 lsippua ja uskoisin että iltaan mennessä lähennellään 2 000 myydyn lipun rajaa. Eniten on myyty tulevan lauantain Ketterä—Hokki peliä, mutta myös muiden pelien osalta kysyntä ollut hyvä. Lippupaketit ovat olleet myös suosittuja, Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo kertoi muutama tunti ennen ennakkomyynnin päättymistä.

Jäljelle jääneiden lippujen myynti jatkuu lauantaina jäähallilla, jossa myynti alkaa kello 10. Jokaiseen Ketterän kotiotteluun jätetään jonkin verran lippuja myytäväksi jäähallilla, kaikkia lippuja ei myydä ennakolta.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.