Eekoon Parikkalan ravintolan nimeksi tulee Kaakonranta — Anne Nokelainen valittiin ravintolapäälliköksi

Nimi on perinteikäs, sillä Eekoolla on ollut Parikkalassa Kaakonranta-niminen ravintola vuodesta 1967 vuosituhannen vaihteeseen asti.

Katri Levänen

Ravintola avataan maalis-huhtikuussa.
Ravintola avataan maalis-huhtikuussa.

Etelä-Karjalan osuuskaupan Parikkalaan avattavan ravintolan nimeksi tulee Kaakonranta. Ravintola avataan maalis-huhtikuussa entisen Ravintola Oman liiketiloihin samaan kiinteistöön S-Marketin kanssa.

Uudelleen käyttöön elvytetyllä nimellä on Eekoon tiedotteen mukaan pitkät juuret osuuskaupan historiassa. Eekoolla on ollut Parikkalassa Kaakonranta-niminen ravintola vuodesta 1967 vuosituhannen vaihteeseen asti, joten Kaakonranta on legendaarinen nimi paikkakunnalla edelleen.

Ravintolapäälliköksi on valittu parikkalalainen Anne Nokelainen.

Hän on toiminut pitkään ravintolan ja kaupan alan esimiestehtävissä ja hänellä on myös kokemusta ravintola-alan yrittäjänä.

Ravintola on tyyliltään juomapainotteinen seurusteluravintola, jonka ovet ovat avoinna viikonloppuisin pitkälle yöhön.

Ravintolassa järjestetään erilaisia ohjelmailtoja ja tapahtumia. Terassilta avautuu näkymä Simpelejärvelle.

— Parikkalan kokoisella paikkakunnalla anniskeluravintolalle on tarvetta ja S-marketissa oleva liiketila sopii erinomaisesti tähän. Panostamme laadukkaaseen kahvilaan ja laajaan juomavalikoimaan, Eekoon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinne kertoo tiedotteessa.

Luetuimmat