5000 imatralaista saa kyselyn kaupunkiympäristöstä

Katri Ikävalko

Asukastutkimuksessa voi antaa palautetta vaikkapa Imatran leikkipuistoista.

Imatralaisilla on mahdollisuus antaa palautetta kaupunkiympäristöstään, ja samalla vaikuttaa alueen puistoihin, katuihin, leikkipaikkoihin ja muuhun palveluihin ja rakentamiseen liittyvään. Kyselyn toimeksiantajana on Imatran YH-Rakennuttaja Oy.

Asukastutkimukseen satunnaisesti valitut 5000 imatralaista saavat postikortin, jonka jälkeen he voivat osallistua tutkimukseen sähköisesti postikortissa mukana tulevilla tunnuksilla. Vaihtoehtoisesti osallistua voi myös paperilomakkeella jonka saa kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä tai YH-Rakennuttaja Oy:n toimistosta.

Paperilomakkeen voi palauttaa palautuskuoressa suoraan tutkimusyritykselle. Myös tutkimusjoukon ulkopuolelle jääneet voivat antaa palautetta Imatran kaupunkiympäristöstä sähköpostitse.

Kaisa Beltran

Kaisa Beltran

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat