Vuoksenniskan Kantapaikka avasi ovet uusien yrittäjien voimin — Kolme vuotta Imatralla asuneella Irina Arlovskiylla on ollut heti kädet täynnä töitä: ”Varsinkin perjantai- ja lauantai-iltaisin on ollut tosi paljon asiakkaita”

Uusvanhan baarin vetonauloina ovat karaoke, liveartistit ja urheilukanavat.

Joonas Tapaninen

Irina Arlovskiy kaatoi olutta tuoppiin perjantaina Kantapaikassa. Baarissa on käynyt hänen mukaansa viikonloppuiltaisin hyvin asiakkaita.
Irina Arlovskiy kaatoi olutta tuoppiin perjantaina Kantapaikassa. Baarissa on käynyt hänen mukaansa viikonloppuiltaisin hyvin asiakkaita.

Vuoksenniskan ravintolaelämä sai kolme viikkoa sitten uusvanhaa sykettä. Hostel Aallon sisäpihan puolella toimiva kahvila-ravintola Kantapaikka avautui uusien yrittäjien vetämänä.

Ravintolaa pyörittävät Irina ja Andrey Arlovskiy. Pietarista kotoisin oleva pariskunta on asunut Imatralla jo kolme vuotta toimien samalla yrittäjinä Lahdessa Hyvä aatos -ravintolassa.

— Kävin töissä 200 kilometrin päässä, mikä on tosi pitkä matka, Irina Arlovskiy kertoo.

Ensimmäiset viikot Vuoksenniskalla ovat olleet työntäyteisiä.

— Varsinkin perjantai- ja lauantai-iltaisin on ollut tosi paljon asiakkaita. Arkipäivinä ei niin paljon, mutta kyllä hyvin on mennyt.

Karaokea kahdesti viikossa

Arlovskiy kuvailee ravintolan liikepaikkaa rauhalliseksi, mutta hän on saanut houkuteltua asiakkaita muun muassa Facebookin avulla. Lyhyen olemassaolonsa aikana baarissa on ehditty järjestää jo monenlaista tapahtumaa.

— Esimerkiksi pikkujoulut olivat iso menestys. Pari päivää sitten meillä oli irlantilaisen tanssin esitys.

Joonas Tapaninen

Tältä uudessa Kantapaikassa näyttää.
Tältä uudessa Kantapaikassa näyttää.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin Kantapaikassa lauletaan karaokea. Ravintolassa vierailee myös liveartisteja.

— Meillä näkyvät myös urheilukanavat, Arlovskiy mainitsee.

Uusi Kantapaikka on auki tiistaista sunnuntaihin. Aukiolopäivinä ovet aukeavat kymmeneltä. Perjantaina ja lauantaina ravintola on auki kahteen asti, muina päivinä sulkemisaika on kello 22.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset