Rautjärven Asemanseudun kylämessut peruttiin kokonaan tältä vuodelta – Ensi vuoden suunnitelmien osalta päätösten aika on vasta tammikuussa

Rautjärven Asemanseudun kyläyhdistys ei ole pystynyt kokoustamaan koronan takia koko keväänä, mikä osaltaan johti päätökseen keskeyttää tapahtuman järjestelyt.

Hannu OJala

Terapiatyötä tekevä Ken-kukko keräsi huomiota esittelyyn tuotujen moottoripyörien välissä vuoden 2018 kylämessuilla.
Terapiatyötä tekevä Ken-kukko keräsi huomiota esittelyyn tuotujen moottoripyörien välissä vuoden 2018 kylämessuilla.

Rautjärven Asemanseudun perinteiset kylämessut on päätetty perua tältä vuodelta.

Kylämessut oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus järjestää jo 6. kesäkuuta, mutta koronatilanteen takia tapahtuma siirrettiin perinteiselle paikalleen elokuun viimeiselle viikonlopulle.

Tuija Juga Rautjärven Asemanseudun kyläyhdistyksestä kertoo, että epävarmasta tilanteesta johtuen koko tapahtuma on nyt päätetty perua. Kyläyhdistys ei ole koronatilanteen takia pystynyt kokoustamaan kevään aikana, mikä osaltaan johti päätökseen keskeyttää tapahtuman järjestelyt.

Ensi vuoden osalta suunnitelmia ei vielä ole. Niiden aika on Jugan mukaan ensi vuoden tammikuussa.

Vuosittain yli 1 000 kävijää vetäneet kylämessut olivat jo viime kesänä tauolla, ja kylämessujen sijaan Rautjärven kotiseutuyhdistys järjesti pienimuotoisemmat minimessut. Välivuoden aikana kyläyhdistyksen oli tarkoiuts kerätä voimia ja uudistautua.

Rautjärven tapahtumakesä näyttää kylämessujen peruunnuttua entistäkin köyhemmältä, sillä myös Antiikki ja keräily -kesäpäivät sekä Rautjärven kulttuuriviikon tapahtumat on tältä kesältä peruttu.

Juttua muokattu 1.6. klo 10.12: Korjattu virheellinen tieto, että Rautjärven Asemanseudun kyläyhdistys järjesti viime vuonna minimessut. Messut järjesti Rautjärven kotiseutuyhdistys.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset