Nainen lainasi puhelinta, mutta takaisin pyytäessään sai lyönnin kasvoihinsa – Poliisi kaipaa jälleen havaintoja rikoksista Imatralla

Poliisi tiedottaa myös suojatiellä sattuneesta törmäyksestä.

Kai Skyttä

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Imatralla tiistain aikana tapahtuneista rikoksista.

Vuoksenniskalla on anastettu kirpputorin kassasta pieni summa rahaa tiistaina 11.8. kello 20.00–20.15 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Koskenpartaalla miehen ja naisen epäillään anastaneen puhelimen nuorelta naiselta tiistaina 11.8. kello 23.30–23.45 välisenä aikana.

Pariskunta oli pyytänyt puhelinta lainaan, mutta he eivät antaneetkaan sitä enää takaisin. Kun puhelimen omistaja pyysi puhelinta takaisin, häntä lyötiin kasvoihin. Asiaa tutkitaan lievänä kavalluksena, pahoinpitelynä ja lievänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten tapauksista tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 02 95414559.

Kolari suojatiellä Saareksiinmäessä

Saareksiinmäessä sattui henkilöauton ja pyöräilijän välinen yhteentörmäys suojatiellä tiistaiaamuna. Pyöräilijä vietiin Honkaharjun terveysasemalle tarkistuttamaan vammansa, joista poliisi ei tiedota enempää. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi muistuttaa riittävän alhaisen nopeuden noudattamisesta ja yleisestä varovaisuudesta etenkin nyt, kun liikenteessä on taas koululaisia.

Luetuimmat