Autokorjaamo J.Stén on edelleen myynnissä Ruokolahdella – Yrittäjä toivoo, että korjaamon työntekijä voisi jatkaa myös uuden yrittäjän palkkalistoilla

Santeri Tynkkynen

Juhani Stén jatkaa toistaiseksi autokorjaamon toimintaa aivan normaalisti.
Juhani Stén jatkaa toistaiseksi autokorjaamon toimintaa aivan normaalisti.

Ruokolahtelaisen Juhani Sténin autokorjaamolle ei ole ainakaan vielä löytynyt sopivaa ostajaehdokasta.

Autokorjaamo J. Stén listattiin myyntiin yrityspörssi-nettisivustolle kesäkuussa, sillä yrittäjä itse toivoisi pikku hiljaa pääsevänsä eläkkeelle.

– Muutamia kyselyjä on ollut, mutta ei vielä mitään konkreettista.

Stèn aikoo jatkaa hommia ainakin toistaiseksi aivan entiseen tapaan.

– Lopettamista ei ole näköpiirissä, hän sanoo.

Toiveissa olisi, että Stén voisi jatkaa korjaamossa niin kauan, kunnes joku toinen sen ostaa, sillä silloin myös mahdollisen uuden yrittäjän olisi kaikkein helpointa hypätä yrityksen ohjaksiin.

Korjaamolla työskentelee yrittäjän lisäksi yksi työntekijä, mutta syksymmällä koittavan renkaidenvaihtoajan ajaksi korjaamolle on tarkoitus palkata myös toinen.

Sténin toiveissa on myös se, että tämä vakituinen työntekijä voisi jatkaa myös mahdollisen uuden yrittäjän palkkalistoilla.

– Uudesta yrittäjästähän se riippuu, mutta jos se hänelle vain käy, niin olen luvannut tehdä kaikkeni tällaisen järjestelyn onnistumiseksi, Stén kertoo.

Toistaiseksi autokorjaamo siis pitää ovensa auki aivan normaalisti.

– Maanantaista torstaihin kahdeksasta viiteen, mutta perjantaisin lähdemme kolmelta pois, Sten kertoo. Juttua muokattu klo 19: korjattu genetiivi Sténin nimestä.

Luetuimmat