Muistatko nähneesi tätä autoa keväällä 2018? Poliisi kaipaa havaintoja Imatralla kadonneen Kalle Korpiniemen käytössä olleesta Chryslerista

Chrysler Neon -henkilöauton epäillään liittyvän olennaisesti Kalle Korpiniemen katoamiseen keväällä 2018.

Poliisi

Poliisi on kiinnostunut kaikista tätä autoa koskevista havainnoista keväältä 2018.
Poliisi on kiinnostunut kaikista tätä autoa koskevista havainnoista keväältä 2018.

Poliisi vetoaa jälleen yleisön apuun imatralaisen Kalle Korpiniemen katoamista koskevassa tutkinnassa.

Korpiniemi havaittiin viimeisen kerran Imatran Rajapatsaalla torstai-iltapäivällä 29.3. 2018. Tämän jälkeen miehestä ei ole tehty havaintoja, ja hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Poliisi epäilee Korpiniemen käytössä olleen Chrysler Neon -henkilöauton liittyvän olennaisesti katoamistapaukseen.

Poliisi pyytää kaikkia mahdollisia havaintoja autosta keväältä 2018, erityisesti maaliskuun 29. päivän tuntumasta. Ajoneuvon rekisteritunnus on IIU-697.

— On syytä olettaa, että kentällä on olemassa sellaista tietoa, joka auttaisi meitä esitutkinnassa. Uskoaksemme auto liittyy tapahtumiin ja katoamiseen ihan olennaisesti, sanoo rikoskomisario Kimmo Huhta-aho Keskusrikospoliisista.

Poliisi ei ota kantaa tutkinnan edistymiseen ja siihen, miten lähellä tai kaukana se on läpimurtoa.

— Joskus asiat jäävät hyvinkin pienestä kiinni. Ja joskus hyvinkin pieni yksityiskohta on se puuttuva palanen, joka auttaa muiden tietojen yhteensovittamisessa, ja juttu saa siitä ratkaisunsa, Huhta-aho toteaa.

Huhta-aho painottaa, että poliisin kiinnostus autoa kohtaan rajoittuu vain kevääseen 2018. Tällä hetkellä auto on täysin luvallisesti toisen henkilön hallinnassa, Huhta-aho mainitsee.

Havainnot ajoneuvosta ja muut Korpiniemen katoamiseen liittyvät tiedot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelimitse numeroon 0295 418 622 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut