Etelä-Karjalassa yhä 18 varmistettua koronatartuntaa, koko maassa varmistettuja tartuntoja 6 493

Eksoten mukaan sairaalassa ei ole koronaviruspotilaita.

Timo Mustalampi

Suomessa on nyt 6493 varmistettua koronavirustartuntaa. Arkistokuva.
Suomessa on nyt 6493 varmistettua koronavirustartuntaa. Arkistokuva.

Etelä-Karjalassa ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja. Varmistettujen tartuntojen määrä on 18, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo.

Eksoten mukaan sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita. Tilanne on rauhallinen ja alueellinen valmius hyvä.

Uusia koronavirustartuntoja varmistui Suomessa 50

Suomessa on nyt 6 493 varmistettua koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Määrä on noussut eilisestä 50 tartunnalla. Eilen kerrottiin 44 uudesta, varmistetusta tartunnasta.

Valtaosa kaikista varmistetuista tartunnoista on pääkaupunkiseudulla. Helsingissä niitä on nyt 2 419, Vantaalla 790 ja Espoossa 725. Turussa varmistettuja tartuntoja on 170, Tampereella 139, Järvenpäässä 111 ja Jyväskylässä 102.

THL sekä sosiaali- ja terveysministeriö kertoivat eilen, että koronavirusepidemia on jatkanut hidastumistaan verrattuna edellisten kahden viikon tilanteeseen. Viikoittain tartuntarekisteriin ilmoitettavat tapausmäärät ovat olleet laskussa selvästi jo yli kuukauden ajan.

Suomessa on tiedossa kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

Koronavirukseen liittyvien kuolemien määrä on noussut Suomessa kahdella eilisestä, kertoo THL. Yhteensä kuolonuhreja on nyt tiedossa 306.

Sairaalahoidossa Suomessa on THL:n mukaan 110 ihmistä ja tehohoidossa heistä on 22.

Testattuja näytteitä on Suomessa yhteensä yli 160 100.

Muokattu 21.5. kello 14.27. Lisätty tieto kuolemien määrästä, sairaalahoidossa olevien määrästä ja testattujen näytteiden määrästä.

Luetuimmat