Kaupunkipyörät myöhässä Imatralle — Ensimmäinen toimittaja ei pystynyt suomenkieliseen ohjelmaversioon

Hannu Ojala

Tänä kesänä vuokrapyöriä on ollut vain kylpylän asiakkaiden käytössä.

Imatran kaupunkipyörien toimittaja on vaihdettu. Yhteistyökumppanin vaihdos viivästyttää kaupunkipyörien tuloa parilla viikolla heinäkuun alkuun.

— Alkuperäinen toimittaja ei pystynytkään toteuttamaan suomenkielistä älylukkosovellusta. Me emme hyväksyneet englanninkielistä. Vaihdoimme hankkeeseen kumppanin, kaupungininsinööri Päivi Pekkanen perustelee viivytystä Imatran kaupungin tiedotteessa.

Uusi toimittaja on Easybike. Se toimittaa kaupunkiin 50 pyörää.

Kaupunkiin tulee useita kymmeniä pyörien jättöalueita. Kaupunkipyörä on tarkoitettu lyhyille, puolen tunnin matkoille. Pyörän käyttöön voi lunastaa myös kausikortin.

Kaupungin päätös hankkia asemattomia kaupunkipyöriä herätti keväällä vilkasta keskustelua, koska se lopetti edellisenä kesänä toimineen perinteisen pyörävuokrauksen.

Päivi Pekkasen mukaan kyseessä oli uusi avaus, koska asemattomien pyörien testaus on samalla digipalvelukartoitus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat