Lähes tuhat katsojaa jännitti loppuun saakka, katso video

Tenho Tiilikainen

Ada-Matilda Montonen (vas.), Essi Peltonen, Helvi Tanninen, Iina Pohjamo ja Tiiu Pohjamo olivat sonnustautuneet ottelun Ketterää kannustavin kasvomaalauksin.

Tuhannen katsojan raja ei aivan mennyt rikki mestiskarsinnan ensimmäisessä kotipelissä Imatralla. Ketterän ja kajaanilaisen Hokin ottelua seurasi 959 katsojaa.

Katsojat jaksoivat kannustaa Ketterää loppuun saakka, eikä hallista poistuttu ennen pelin päättymistä. Ketterän pelaajat kiittivät ottelun jälkeen kannattajiaan.

Ketterä pelaa seuraavaksi karsinnassa maanantaina JYP Akatemiaa vastaan. Tilanne karsintasarjassa on tasainen, kun JHT voitti lauantaina IPK:n. IPK:lla on neljä, Hokilla ja JYP Akatemialla kolme, JHT:llä kaksi ja Ketterällä nolla pistettä.

Korjattu nimi kuvatekstiin 18.3. klo 22.17.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.