Lietteellä lauantaina tapahtumapäivä

Moni tapahtuman aktiviteeteista alkaa kello 10.

Tuuli Truhponen

Lietteellä voi lauantaina vaikka keppiheppailla.
Lietteellä voi lauantaina vaikka keppiheppailla.

Vuoksenniskan Lietteellä voi lauantaina tehdä kaikenlaista normaalista poikkeavaa. Esimerkiksi kopotella keppihevosradalla, ottaa selville mitä Imatran Sukoshi tekee, testata vaikka Seppoinpolun, eli Kymälahden ja Rautionkylän välillä kulkevan ulkoilupolun tai kuunnella Etelä-Karjalan luonto-oppaita.

Kello 11 — 14 paikalla pääsee tutustumaan myös street workoutiin, eli lajiin jossa treenataan lihasmassaa oman kehon painolla, street workout -telineellä. Ohjaajana on asiantuntija Anssi Kostiainen.

Palan painikkeeksi paikalla on myynnissä makkaraa ja kahvileipää.

Lietteen tapahtumapäivä alkaa lauantaina 19. toukokuuta kello kymmenen, ja jatkuu pitkälle iltapäivään. Tapahtuman tarkempi osoite on Vesikatu 1, ja sen järjestää Niskan Vuoksi ry.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat