Uudelta ajokaistalta hampurilaisia läpi vuorokauden — Korvenkannan Nesteen remontin tuomiin avoimiin työpaikkoihin tuli toistasataa hakemusta

Mari Pajari

Korvenkannatien puoleisen sisäänkäynnin liepeille tulee ajokaista Burger Kingille.

Korvenkannan Neste-huoltoasema on ympäristöineen rakennustyömaana vielä reilun kuukauden päivät. Aseman edustalle kaivetaan perustoja mainospylväille ja pihassa raivataan tilaa Korvenkannantien puoleiselle seinustalle tulevalle ajokaistalle. Sisällä puolestaan valmistellaan tiloja uusille palveluille.

Huoltoaseman uuden kauppiaan Anna-Liisa Armisen mukaan remontti etenee aikataulussa, vaikka asema pitää töiden ohessa oviaan auki normaalisti.

Uudessa kuosissaan myymälä avaa ovensa 28. syyskuuta. Tuolloin Imatralle rantautuu myös Burger King, jonka valikoimaa on Armisen mukaan tarjolla läpi vuorokauden.

— Olemme auki 24 tuntia vuorokaudessa ja ainakin Burger Kingin ajokaista tulee olemaan auki läpi yön. Sisätilojen palvelujen aukioloajat ovat vielä harkinnassa.

Mari Pajari

Nesteen sisäänajoväylien varrella tehdään perustuksia mainospylväille.

Jättirekrytointi käynnisti isot koulutukset

Rakennustöiden seuraamisen ohessa Arminen on tehnyt loppukesän aikana ison urakan uusissa rekrytoinneissa. Nesteen palvelujen laajenemisen myötä asema ilmoitti tuplaavansa henkilöstön.

— Tällä viikolla olen tehnyt kahdeksan uutta työsopimusta, ensi viikolla niitä olisi tarkoitus tehdä vielä parikymmentä, Arminen kuvailee.

Kiinnostusta paikkoihin riitti. Arminen laskeskelee hakemuksia olleen toista sataa, joista pääosa tuli Imatran seudulta. Iso rekrytointi on käynnistänyt myös massiiviset koulutukset ja Arminen kertookin osan henkilöstöstä olevan paraikaa koulutuksessa Helsingissä.

Koulutukset jatkuvat vielä Lappeenrannassa ja Kouvolassa ja viimeiset henkilöstöstä saavat oppinsa paikan päällä Imatralla.

Kauppias imatralaistuu hiljalleen

Arminen tuli Korvenkannan asemalle kauppiaaksi heinäkuussa. Hän vetää yhä myös Mäntsälässä sijaitsevaa Nesteen Tuuliruusu-asemaa. Arminen kuvailee itseään kuitenkin jo jossakin määrin imatralaiseksi.

— Olen vuokrannut täältä jo asunnonkin, Arminen naurahtaa.

Korvenkannan Nesteen aiemmat kauppiaat Toni ja Anu Karjalainen ilmoittivat alkukesällä jättävänsä Imatran ja muuttavansa Kuopioon.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat