Miss Hot Rod -kiertue pyörähti käyntiin viikonloppuna: ”Aion todistaa, että Karjalan mimmissä on potentiaalia tällaiseen”, sanoo Janina Vänttinen

Miss Hot Rod 2019 -kisan kiertue on käynnissä.

Janina Vänttinen

Imatralainen Janina Vänttinen sai kisakokemusta jo vuonna 2017, jolloin hänet valittiin Imatran ajojen kisatytöksi.
Imatralainen Janina Vänttinen sai kisakokemusta jo vuonna 2017, jolloin hänet valittiin Imatran ajojen kisatytöksi.

Miss Hot Rod 2019 -kilpailun kiertue on käynnissä. Finaali kisataan 18.—20. huhtikuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Mukana kilpailussa on tänä vuonna kaksi imatralaistaustaista nuorta naista, Nelli Makkonen, 21, ja Janina Vänttinen, 23. Molemmilla neidoilla on taustaa moottoriurheilun ympärillä pyörivistä kauneuskisoista, sillä Makkonen on Vuoden 2016 Imatran ajojen kisatyttö ja Vänttinen on Miss Mp -kisan näytteilleasettajien ja Radio Cityn kuuntelijoiden suosikki.

Vaikka finaaliin on vielä aikaa, on kisaaminen alkanut jo todenteolla. Viikonloppuna kaikki finalistit tapasivat toisensa Tahkolla. Tapaaminen piti sisällään esiintymisiä, kuvauksia ja erilaisia aktiviteetteja.

Vänttinen kertoo rakastavansa PR-työtä ja uskookin, että kisan mahdollinen voitto toisi niitä lisää.

— Olen täysin valmis kohti uusia haasteita. Aion todistaa, että Karjalan mimmissä on potentiaalia tällaiseen, Vänttinen iloitsee.

Jarkko Parikka

Nelli Makkonen on edustanut Imatran ajojen osastolla Helsingin mp-messuilla kolmena viime vuotena. Kuva on tämän vuoden messuilta.

Myös Makkonen on kiinnostunut samantyyppisistä tehtävistä.

— Toiveenani on, että pääsen jatkossakin tekemään mahdollisimman paljon promotyötä. Rakastan pr-tehtäviä, joissa voin kohdata muita ihmisiä. Saan siitä itse tosi paljon energiaa, Makkonen kertoi Uutisvuokselle aiemmassa haastattelussa.

Luetuimmat