Huhuilta siivet poikki: IPV-kasvatti Toni Laakso jatkaa KPL:n riveissä

Moises Garibay

Toni Laakso kiskaisi toista kertaa pääsarjaurallaan kaksi kunnaria yhdessä ottelussa.

Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti Toni Laakso ei palaa kasvattajaseuraansa ainakaan kahdella seuraavalla kaudella. Kouvolan Pallonlyöjät julkisti keskiviikkona jatkosopimuksia, joiden joukossa myös Laakson nimi komeilee.

Huhut ovat olleet tuomassa Laaksoa takaisin Imatralle sekä viime että tällä kaudella. Nyt noilta huhuilta voidaan katkaista siivet ainakin toistaiseksi, sillä Laakson uusi sopimus kestää kauden 2019 loppuun.

— Olen viihtynyt hyvin Kouvolassa. Tuntuu sille, että yksi vuosi tällaisessa seurassa on liian vähän. Joukkueessa on hyvä jatkuvuus ja menestyvässä joukkueessa pelaaminen motivoi, Toni Laakso kommentoi seuransa tiedotteessa.

Kouvolassa jatkavat Laakson lisäksi Juho Hacklin, Anssi Lammila ja Matti Saukko. Lisäksi seura käytti Janne Kivipellon, Konsta Hyötyläisen ja Teemu Nurmion sopimuksissa olleet optiot ensi kaudesta.

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.