Moottoripyörä ja auto peräänajokolarissa Imatrankoskella – Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi

Moottoripyörän kuljettaja vietiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Moottoripyörä ja auto peräänajokolarissa Imatrankoskella – Moottoripyöräilijä loukkaantui lievästi

Imatrankoskella sattui maanantaina illalla moottoripyörän ja auton peräänajo. Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai hälytyksen pienestä tieliikenneonnettomuudesta ennen puolta seitsemää.

Onnettomuus sattui Helsingintien ja Viipurintien risteyksessä Imatrankoskella.

Paloesimies Kalle Lantta Imatran paloasemalta kertoo, ettei henkilöauton kuljettaja ollut huomannut moottoripyöräilijää tai ehtinyt reagoida tämän pysähtymiseen. Tämän seurauksena henkilöauto törmäsi hiljaisella nopeudella moottoripyörään takaapäin.

Onnettomuuspaikka sijaitsee 40 kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella, mutta Lantan mukaan nopeus törmäyksessä on ollut oleellisesti alhaisempi. Onnettomuudessa ei ollut ajoneuvojen kuljettajien lisäksi muita altistuneita.

Moottoripyöräilijä loukkaantui kolarissa lievästi ja kuljetettiin Etelä-Karjalan keskussairaalaan Lappeenrantaan tarkastettavaksi. Itse pyörä koki pieniä pintavaurioita.

Henkilöauton kuljettaja ei saanut tilanteessa vammoja. Auto kärsi kolarissa etukulman vaurioita ja jäi risteyksen tuntumaan odottamaan arviota hinauksen tarpeesta.

Lantta kertoo, että onnettomuuspaikalla oli liikenteenohjaus noin puolen tunnin ajan onnettomuuden jälkeen. Paikalla oli Imatran paloaseman sekä Imatran vapaapalokunnan yksiköitä.

Tilanne oli iltaseitsemän aikaan jo päättynyt.

Uusimmat uutiset