Antti Oinonen ja Iida Heikkinen menestyivät Tampereella

Tenho Tiilikainen

Antti Oinonen oli vahvassa vedossa Tampereella.
Antti Oinonen oli vahvassa vedossa Tampereella.

Uinti Imatran Antti Oinonen oli vahvassa vedossa Manse-uineissa Tampereella. Oinonen voitti P13–14-sarjassa 50 metrin rintauinnin ajalla 35,83, matkan kakkonen Tampereen Niilo Kilpeläinen jäi Oinosesta lähes viisi sekuntia.

Oinonen oli mukana myös miesten 200 metrin rintauinnissa, jonka voitti Porin Uimaseuran Matti Mattson ajalla 2.17,65. Uinnissa 12. sijalle sijoittuneen Oinosen aika oli 2.57,08.

Uinti Imatran Iida Heikkinen oli neljäs 12–13 -vuotiaiden 50 metrin perhosuinnissa. Heikkisen aika oli 33,31, kisan voitti Uinti Tampereen Siiri Arjanmaa ajalla 31.45. Heikkinen oli kuudes naisten 200 metrin rintauinnissa . Heikkisen aika oli 3.01,99, kisan voitti Uinti Tampereen Roosa Mäkinen ajalla 2.39,99.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.