Ensi sunnuntaina voi kaivaa kaapista pitsiunelmansa, silloin vietetään Käytä hääpukuasi -päivää

All Over Press

Käytä hääpukuasi -päivä tulee jälleen 15. tammikuuta.

— Tänä vuonna päivä sattuu sunnuntaille, joten hääpuvussa on mahdollista viettää enemmänkin aikaa esimerkiksi järjestämällä teemakutsut ystäville, rakentaa päivästä oma hemmottelupäivä ja sovitella vieläkö puku istuu tai viettää laatuaikaa puolison kanssa, jos vaikka varsinainen hääpäivän vietto on jäänyt tai sattunut unohtumaan, kertoo teemapäivästä tiedottava Emilia Heinonen.

Käytä hääpukuasi -päivä on Suomessa keksitty virallinen teemapäivä, jota vietetään vuosittain 15. tammikuuta. Päivän aikana on mahdollista käyttää hääpukua tai sen osaa kuten laukkua, kenkiä tai korua. Päivään osallistuminen ei edellytä naimisissa oloa, joten prinsessapäivään pääsevät osallisiksi kaikki.

Lisää tietoa teemapäivästä

www.kaytahaapukuasipaiva.fi

www.wearweddingdressday.com

www.facebook.com/kaytahaapukuasipaiva

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.