Kuntalehti: Imatran kaupungilla talous- ja rahoitussuunnittelupäällikkönä työskennellyt ruokolahtelainen Raikko Törönen hakee Laukaan kunnanjohtajan virkaa

Laukaan kunnanvaltuusto valitsee uuden kunnanjohtajan loppuvuodesta.

Hannu OJala

Raikko Törönen haki Laukaan kunnanjohtajan virkaa. Arkistokuva.
Raikko Törönen haki Laukaan kunnanjohtajan virkaa. Arkistokuva.

Aikaisemmin Imatran kaupungilla talous- ja rahoitussuunnittelupäällikkönä työskennellyt ruokolahtelainen tradenomi Raikko Törönen on hakenut Laukaan kunnanjohtajan virkaa, kertoo Kuntalehti.

Raikko Törönen on hakenut vuoden sisällä töitä ahkerasti. Viime marraskuussa hän haki Pertunmaalla avoinna ollutta kunnanjohtajan virkaa.

Sen lisäksi hän on ollut mukana haastateltavien joukossa Taipalsaaren hallintojohtajan paikalle ja hakenut kunnanjohtajan paikkaa Lemillä. Törönen kyttäsi myös Rautjärven uuden hallintojohtajan paikkaa viime vuoden lopulla.

Laukaalla kunnanjohtajan paikka avautui hakuun, kun nykyinen Laukaata vuodesta 2012 johtanut Jaakko Kiiskilä siirtyi Seinäjoen kaupunginjohtajaksi.

18 900 asukkaan Laukaan kunnanjohtajaksi haki yhteensä 23 henkilöä. Kunnanvaltuusto valitsee uuden kunnanjohtajan loppuvuodesta.

Imatran kaupungilla työskennellyt Törönen oli yksi niistä 29 henkilöstä, jotka kaupunki irtisanoi tammikuussa yhteistoimintaneuvottelujen tuloksena.

Uusimmat uutiset