Kulttuuritalo Virran tilasuunnitteluprojekti on edelleen vaiheessa — Päätöksiä on tarkoitus tehdä joulukuussa, ja työt aloittaa heti vuoden alussa

Imatran kaupungin tila- ja turvallisuuspäällikön Sami Turusen mukaan tarkoituksena ei ole tehdä suuria rakenteellisia muutoksia, vaan yhdistellä ja siirrellä nykyisiä toimintoja. Tarkoituksena on myös tehostaa isojen aulojen käyttöä.

Martti Markoff

Yksi projektin toimenpiteistä on, että kirjastoon tulee omatoimikirjasto.
Yksi projektin toimenpiteistä on, että kirjastoon tulee omatoimikirjasto.

Kulttuuritalo Virran tilasuunnitteluprojekti on edelleen suunnitteluvaiheessa. Projektin tarkoituksena on tehostaa kulttuuritalon pinta-alan käyttöä.

Imatran kaupungin tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen kertoo, että hän on saanut konseptisuunnitelman alustavan version Ideascout Oy:ltä, ja esitellyt sen tiistaina hyvinvointilautakunnalle.

— Nyt odotellaan loppuraporttia tämän kuun loppuun mennessä.

Turusen mukaan tarkoituksena ei ole tehdä suuria rakenteellisia muutoksia, vaan yhdistellä ja siirrellä nykyisiä toimintoja. Tarkemmin hän ei vielä paljasta, mitä toimintoja yhdistellään.

— Joulukuussa todennäköisesti päätetään, kuinka tästä mennään eteenpäin. Fyysiset työt käynnistyvät heti alkuvuodesta, sanoo Turunen.

Muutoksilla kulttuuritalolle saadaan vapautettua noin 1000 neliön kokoinen alue. Turunen ei vielä tarkemmin paljasta, mistä tilat tiivistetään, mutta esimerkiksi isojen aulojen käyttöä on tarkoitus tehostaa tulevaisuudessa. Vielä ei ole varmaa, mitä vapautuneissa tiloissa tulee jatkossa olemaan.

— Jotain toimintoja kaupungin sisältä tai mahdollisesti ulkopuolinen vuokralainen. Tyhjillään ei ole järkeä pitää, Turunen mainitsee.

Luetuimmat

Kommentoidut