Yksityisasunnossa Jutinkadulla pahoinpitelytilanne tiistai-iltana — kaksi sairaalaan

Imatrankoskella Jutinkadulla sijaitsevassa kerrostaloasunnossa tapahtui tiistai-iltana pahoinpitely. Poliisi hälytettiin paikalle kello 22.13.

Liikkeelle lähdettiin kolmen poliisiauton voimin. Myös ambulansseja saapui paikalle.

— Tilanne vaikutti ensikuulemalta olevan vakavampi kuin mitä se sitten todellisuudessa oli, rikoskomisario Jyrki Hänninen Kaakkois-Suomen poliisista sanoo.

Paikan päällä osoitteessa Jutinkatu 4 sijaitsevassa kerrostaloasunnossa oli poliisien saapuessa paikalle kaksi miestä ja yksi nainen. Tapahtumien kulku on poliisilla selvityksen alla. Tällä hetkellä vaikuttaa, että kaikilla kolmella oli osuutta asiaan.

Päihteiden vaikutuksesta tapahtumiin ei osata tässä vaiheessa sanoa. Kaksi asunnoista olleista henkilöistä vietiin tapahtuneen johdosta sairaalaan, mutta vakavilta vammoilta vältyttiin.

Hänninen ei kerro tässä vaiheessa enempää.

Anniina Meuronen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.